Home » Warme gerechten

Warme gerechten

Azerbeidzjaanse plov. Rijst. (Basmati).

Oezbeekse plov. Witte rijst, wortel, gedroogde kruiden en stukjes vlees naar keuze.

Basmati rijst met verse dille kruid.

Gebakken groenten (prei, mint, koriander, lente uien en dille), verse citroensap en vlees naar keuze. ( Geserveerd met basmati rijst).

Levengi. Gebakken kip gevuld met zalige vulling van pruim fruit roll, walnootjes en uien.

Badimdzjan dolmasi. Aubergine, paprika en tomat gevuld met gehakt.

Yarpag dolmasi. Druivenbladeren gevuld met gehakt.

Kelem dolmasi. Witte kool bladeren gevuld met gehakt.

Kotleti. Gebakken gehakt met uien en specerijen.

Gebakken kippenpootjes.

Gebakken gedroogde fruit met uien, kastanjes en vlees naar keuze. ( Geserveerd met Azerbeidzjaanse plov).

Kipsate.

Gebakken aardappelen.

Hele gebakken aardappelen in de oven.

Kip loempia.